Home Posts DATING ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

DATING ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

by E L L I E

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες προτείνω outfit για τη γιορτή του έρωτα. Για μένα είναι κάτι ως παράδοση αφού το blog μου το ξεκίνησα τέτοιες μέρες μετά τη λήξη ενός έρωτα. Φέτος λοιπόν εν έτει 2021 και λίγες μέρες μετά του Αγίου Βαλεντίνου έρχομαι να θέσω ένα θέμα προς συζήτηση ούσα single. Βρισκόμενες/οι όλες/οι σε καραντίνα, κάνοντας ελάχιστες μετακινήσεις για τα απαραίτητα φαντάζομαι είναι αρκετά δύσκολο να γνωρίσουμε άτομα του αντίθετου ή και του ίδιου φύλου, αφού η συμμετοχή μας σε δραστηριότητες δια ζώσης περιορίστηκαν το ίδιο και οι έξοδοι μας προς χαλάρωση που ανέκαθεν βοηθούσαν στο φλερτ. Για χρόνια ήμουν κατά του online dating και των διάφορων dating apps, καθώς με ενθουσίαζε να γνωρίσω κάποιον κάπου τυχαία. Όμως η νέα εποχή που διανύουμε με έκανε να αναρωτηθώ αν πλέον είναι αυτή η λύση.

Πολλες/οι απο μας έχουμε ενοχοποιήσει αυτές τις εφαρμογές στο παρελθόν κι ίσως το κάνουμε ακόμη. Ειδικά δεν είναι λίγες οι γυναίκες που φοβούνται να τολμήσουν κάτι τέτοιο μην τις βρει κάποιος γνωστός τους εκεί μέσα ή μήπως θεωρηθεί πως ψάχνουν μόνο για “σεξ”. Σίγουρα η/ο καθεμιά/ένας μας είναι διαφορετική/ός και σίγουρα έχει ξεχωριστές ανάγκες που τον οδηγούν σε τέτοιες εφαρμογές. Δεν μπορούμε ούτε εμείς κορίτσια ούτε τα αγόρια να γενικεύουνε, γιατί τότε οδηγούμαστε σε λάθος εντυπώσεις και λάθος ενέργειες.

Πάντα σε μια δυσάρεστη κατάσταση μπορείς να βρεις κάτι θετικό. Το συν που έχει προσφέρει η καραντίνα σε όλο αυτό θεωρώ είναι πως περνάμε σε μια νέα κοινωνική πραγματικότητα κι αυτό βοηθάει στην απενοχοποίηση του online dating, καθώς αν όχι η μοναδική λύση ίσως η πιο εύκολη να φλερτάρεις. Έχω παρατηρήσει πως μιλάμε πιο εύκολα για αυτό και δεν το “κρύβουμε” . Μα ποιος ο λόγος άλλωστε να κρύψουμε πως φλερτάρουμε αφού είναι κάτι από τις πιο όμορφες και ερωτικές πράξεις. Είναι δικαίωμα της καθεμιάς/ός να φλερτάρει όπως η ίδια/ος θέλει και να ικανοποιήσει τα θέλω της/του. Και να θυμάστε πως αν κάποιος σας κρίνει για αυτή την επιλογή σας, ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη βαρύτητα που δίνετε στη γνώμη των άλλων και πόσο τους αφήνετε να ορίσουν ή να κατευθύνουν τις επιλογές σας.

Αυτά από μένα και πάμε να διαβάσουμε μερικά από τα σχόλια που δέχτηκα στο instagram από σας για το πώς βλέπετε αυτό τον τρόπο γνωριμίας. Τα μεταφέρω αυτούσια και ανώνυμα και περιμένω και τα δικά σας σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Σας φιλώ γλυκά,

Έλλη aka @thestylesleep

Είναι το ίδιο με τα social και τα app, όπως αν πας σε ένα μπαρ ή σε ένα καφέ, κάθε καρυδιάς καρύδι, δεν υπάρχει διαφορά.

Πλήρης ανομβρία. Πλήρης απογοήτευση. Έχει κουράσει πού αυτό το ιντερνετικό chatting. Παντελής έλλειψη ενδιαφέροντος και φαντασίας! Αναμένουμε σπαραξικάρδια το καλοκαίρι να φλερτάρουμε σαν άνθρωποι.

Εγώ γνώρισα τον σύζυγό μου μέσω badoo.

Δεν έκανα ποτέ νομίζω είναι ένα ρίσκο.

Εγώ πιστεύω ότι όσο δύσκολο κι αν είναι, δεν είναι ανέλπιστο το φλερτ σε τέτοια περίοδο.

Έχουν γνωριστεί πολύ από τα social και είναι χρόνια μαζί.

Το έχω δοκιμάσει, αλλά δεν ευδοκίμησε, θέλω να βλέπω, να γνωρίζω λάιβ τον άλλον.

Κοίτα. Ούσα παντρεμένη με τρία παιδιά θέλω ησυχία, αλλά θα σου αφηγηθώ ένα ταχύ, ότι προ συζύγου μια σχέση μεγάλη και έρωτα που είχα ήταν με κάποιον που γνώρισα μέσω fb (μιλάμε εποχές 2008 ωστόσο) τώρα είναι δύσκολοι οι καιροί κι ακόμα πιο δύσκολοι

When I was single I used dating apps! And it was easy and fun!

Με τον άντρα μου από το site perfect date γνωριστήκαμε, αλλά μετά υπήρχε και η γνωριμία από κοντά που δεν ήταν κι εύκολη, γιατί εγώ έμενα στο νησί και εκείνος Αθήνα, αλλά όταν θέλεις ξεπερνιούνται τα εμπόδια και παντρευτήκαμε και είμαστε μαζί συνολικά 5,5 χρόνια (με γάμο 4,5)

Ξεκινήσαμε να μιλάμε μέσω fb κι είναι ο,τι καλύτερο μου έχει συμβεί.

Δεν τα χρησιμοποιώ για αυτόν το λόγο τα social, αλλά έχει τύχει να βγει κάτι όμορφο από γνωριμία στο ίνστα.

Τον σύζυγο μου τον γνώρισα μέσω σόσιαλ μίντια! 5 1/2 χρόνια μαζί!

I think beacause people are not in a good mental state right now it might not be the best… time to start dating. butit will all change when things open again!

Well I met my husband online. I’m so embarrassed to shared it though hahah

Leave a Comment