Home Posts «ΚΑΝΕ FOLLOW» – Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

«ΚΑΝΕ FOLLOW» – Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

by E L L I E
https://www.youtube.com/watch?v=-79NDjUXI2Y&t=435s

«Κάνε Follow» – H πρώτη μου τηλεοπτική εμπειρία

Ένα κυριακάτικο μεσημέρι πριν δυο βδομάδες, και ενώ απολάμβανα με την παρέα μου νόστιμους μεζέδες με τις μπύρες μας και τους υπέροχους ήχους που έρχονταν από τους πλανόδιους μουσικούς καλλιτέχνες στα όμορφα Πετράλωνα, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου. Ήταν η Στέλλα Παπαλαζαρίδου! Απίστευτο! Μου πρότεινε να συμμετάσχω στην εκπομπή που παρουσιάζει. Δεν το πίστευα ακόμα περισσότερο!

Πρόκειται για μια εκπομπή που παρακολουθούσα από τα πρώτα επεισόδια, καθώς οι καλεσμένοι είναι instagramers και bloggers, που περιγράφουν με τον δικό τους τρόπο και την δική τους οπτική γωνία το πώς λειτουργεί ο κόσμος του Instagram και των προσωπικών ιστολογίων στο διαδίκτυο. Ο καθένας τους αναπτύσσει το δικό του θέμα ενδιαφέροντος όπως είναι τα ταξίδια, η μόδα, το life coaching και πολλά ακόμα. Έτσι, όποιος την παρακολουθεί όλο και κάποια κοινά σημεία και ενδιαφέροντα θα βρει.  

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά πόσο μου αρέσει να βγάζω και να βγαίνω φωτογραφίες, να επικοινωνώ με τον κόσμο, να γνωρίζω νέα μέρη και νέους ανθρώπους – είτε μέσα από κάποιο ταξίδι εκτός της πρωτεύουσας είτε ακόμα και με βόλτες στις συνοικίες  της Αθήνας και τα στέκια τους –, να γεύομαι διαφορετικές γεύσεις και να μοιράζομαι τις εμπειρίες μου με όλους. Το Instagram αποτελεί τον πλέον κατάλληλο σύντροφο στο ταξίδι του μοιράσματος των εμπειριών μου με όλους εκείνους που θα ήθελαν να ζήσουν παρόμοιες εμπειρίες.

Έτσι, λίγες μέρες μετά το μήνυμα που είχα λάβει πήγα για το πολυπόθητο γύρισμα. Η Ξένια Κουσινιώρη και η Στέλλα Παπαλαζαρίδου με υποδέχτηκαν θερμά στο στούντιο της 2 VISION. Με παρουσιάστρια την εκπληκτική Στέλλα, το γύρισμα και το όλο κλίμα ήταν κάτι το απροσδόκητο. Μου έδιωξαν και οι δυο τους κάθε ίχνος άγχους και αγωνίας, μιας και ήταν η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση. Πέρασα τόσο όμορφα μαζί τους όσο θα πέρναγα σε μια βόλτα με τις φίλες μου. Συζητήσαμε για τα ταξίδια, αλλά και την ενασχόλησή μου με την μόδα, και τον κόσμο των social media, γελάσαμε πολύ και γενικότερα υπήρχε ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα.Η εμπειρία μου στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κάνε follow» θα μου μείνει αξέχαστη για διάφορους λόγους. Αρχικά, γιατί δεν περίμενα ποτέ το κλίμα σε κάποιο γύρισμα εκπομπής να είναι τόσο οικείο και φιλικό παρά την τεράστια ένταση και πίεση που υφίστανται όλοι για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Έπειτα, επειδή ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με καλεί στην εκπομπή του για να μιλήσω για θέματα που προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση στον κόσμο και όχι πίκρα και δυστυχία. Τέλος, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για όλα όσα με ενδιαφέρουν και να συμβάλλω κι εγώ στο ελάχιστο στο χώρο της μόδας, του στιλ, των “γεύσεων” και φυσικά του κόσμου του Instagram.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ξένια και στη Στέλλα ή στην Στέλλα και στην Ξένια που, εκτός των άλλων, λειτούργησαν ως η κινητήρια δύναμή μου, να δημιουργήσω επιτέλους το blog μου που τόσο καιρό σκεφτόμουν και πάντα άφηνα στην άκρη, γιατί πάντα έλεγα στον εαυτό μου, όπως και για τη δίαιτα, «από Δευτέρα».

Το αποτέλεσμα αυτής της ευχάριστης παρέας έχει παίξει την τελευταία εβδομάδα, και συνεχίζει να παίζει, σε πολλά περιφερειακά κανάλια ανά την Ελλάδα. Για όποια/ όποιον θέλει να το δει το link βρίσκεται εδώ:

Μουσική: Audioblocks & Videoblocks

Παρουσίαση – Επιμέλεια: Στέλλα Παπαλαζαρίδου

Αρχισυνταξία – Δ/νση παραγωγής: Ξένια Κουσινιώρη

Παραγωγή: 2 VISION

Leave a Comment